Sweden English Russian
about mutgoko
VI SÖKER FRANCHISE-TAGARE I DITT OMRÅDE

Pizza 9 vill växa i hela Sverige!

På Pizza 9 låter vi vår smak tala och vi lovar alltid att leverera.

Vi serverar stolt Chicago-Style Pizza och mycket mer! Vi använder färska råvaror och deg som görs dagligen.

Erbjudanden

Du hittar pizza, pizzarullar, calzones, soppor, sallader, varma smörgåsar, aptitretare, spagetti, ravioli, desserter som cheesecake och tiramisu och många andra läckra saker på vår meny. Våra restauranger erbjuder in-, ut-körnings- och leveransalternativ.

Lång erfarenhet

Med många års erfarenhet och en lång meritlista hos landets största pizzarestaurangkedja, använde vår grundare och VD sin kunskap om marknadsföring och restaurangledning för att skapa Pizza 9-konceptet.

Bli vår medarbetare - öppna eget!

Vi letar nu efter kvalitetsmänniskor som vill vara med i vår tillväxt och äga ett kvalitetsföretag som de kan vara stolta över. Om du är en sådan person, inbjuder vi dig att överväga alla fördelar med att äga din egen Pizza 9 Franchise-restaurang.

Hitta oss
about mutgoko
KVALITETSSÄKRING

Unika koncept

Vi gör vår deg i klassisk Chicago-stil. Degen görs färsk dagligen för att säkerställa en skorpa som är krispig på botten och lätt och flagig på toppen. Tillsammans med frestande topping är vår pizza den bästa som finns! Tunna och krispiga, men vi kan också göra pan-pizza. Varje ingrediens väljs noggrant ut för att garantera den konsekventa kvaliteten på produkterna, som du kan bygga din verksamhet på.

Alla ingredienser

När du blir ägare till en Pizza 9 Franchise får du mer än bara ett spännande koncept – du får ett komplett affärssystem som noggrant testats och förfinats, vilket gör att du snabbt och enkelt kan få igång ditt företag.

Tänk på alla fördelar du kommer att få:

Omfattande utbildning, Driftshandbok, Hjälp med platsval, Stort öppningspaket, Hemliga recept, Kooperativ reklam, Kraftköp, Löpande service och support, Regelbundna möten och workshops.

NÄSTA STEG?

Vi söker personer som vill äga en Pizza 9 franchiserestaurang. Om du är intresserad av att utöva möjligheten att få en Pizza 9 Franchise, vänligen gå till länken "Kontakt" och skriv ett emejl till oss. Tack för ditt intresse för en Pizza 9 Franchise. Vi ser fram emot att få prata med dig!.

Hitta oss
book table
book table

Boka ett bord

Mat gjord med kärlek!

För nyhetsbrev