Vår historia. Från Chicago till Sverige.

Allt började i Chicago. Grundare och VD, Hasan "Hass" Aslami, tillbringade mycket av sitt liv med att driva restauranger över hela världen. Genom åren utvecklade han en djup kärlek till pizzabranschen och en passion för franchising.

Utveckling av koncept

Efter att ha spenderat tid i Chicago tog Hass och hans affärspartner och ordförande, Behrad "Rod" Etemadi, ett Chicago Style Pizza-koncept till New Mexico.

Expansion

Tillsammans öppnade de den första Pizza 9-restaurangen den 1 oktober 2008 i Albuquerque, New Mexico, USA. Året därpå sålde de sin första franchise och har sedan fortsatt att sälja Pizza 9-konceptet med över tio restauranger nu öppna i delstaten New Mexico, USA.

Kolla // (www.pizzanine.com)
Nu i Sverige // Etablering i Europa

Nu i Sverige

Pizza 9 Sverige har i Sverige ett exklusivt avtal med moderbolaget Pizza 9 i USA för etablering av affärskedjan i Europa, först i Sverige. Om du vill driva en egen Pizza 9-restaurang: Hör av dig!

Pizza 9 - Hög kvalitet

Restaurangerna ska servera högkvalitativ mat på restaurangen, men också kunna ge kunderna möjlighet till att hämta mat eller få den levererad hem. Vårt koncept är att, liksom i USA, tillhandahålla mat som uppfyller kundens moderna krav: redovisning av miljöaspekter och innehåll, kaloriinnehåll samt livsmedlens ursprung, minimering av svinn m.m.

Företag

Vi arbetar även med catering och tillhandahåller god mat och dryck till företags olika events, som kick-offs, teambuilding, events eller till exempel luncher för sin personal och andra.